HJÆLPER-OVERSIGT til lørdag/søndag.
Bestyrelsen og lejr-udvalget takker mange gange for de hjælpende hænder.
Vi kunne dog godt bruge 1 hjælper mere på de to mad-hold lørdag...?
Bage teams:
● Opgave 1: Kage: Meld dig til at bage en kage til ca. 25 personer.
Vi har brug for i alt 5 kager. Leveres ved check-in lørdag morgen.
Christoffer Lunding
Agnes Hollesen
Esben Lippert-Kramer
Sandra
Basma
● Opgave 2: Boller: Meld dig til at bage boller til morgenmad søndag.
Vi har brug for i alt 4, der hver bager 25 boller. Leveres ved check-in lørdag morgen.
Sabine Lunding
Charlotte Olesen
Lars Corydon
Esben Lippert-Kramer
Transport af udstyr teams:
● Opgave 3: Transport fredag: Transport af udstyr fra Fyrtårnet til skolen – formentlig tidlig fredag aften – tidspunkt kommer fra Lars
Vi har brug for 3 personer.
Erik Hansen
Lars
Esben Lippert-Kramer
● Opgave 4: Transport søndag: Transport af udstyr fra skolen til Fyrtårnet – søndag formiddag ca mellem kl. 11.30-12.30
Vi har brug for 3 personer.
Lars
Erik Hansen
Esben Lippert-Kramer
Michael Trangbæk
Køkken teams (vi har lånt hjemkundskab på skolen):
● Opgave 5: Formiddagsmad + frokost: Mødetid: lørdag kl. 10.00-14.30: Gøre klar til formiddagsmad kl.11.. Ordne gnavegrønt og frugt, anrette kage og sørge for koldt vand + Lave frokost til kl.13 (sandwich): smøre sandwich, servere, rydde af og vaske op. Vi har brug for 4 personer.
Charlotte Olesen
Erik Hansen
Agnes Hollesen
● Opgave 6: Eftermiddagsmad+aftensmad: Mødetid: lørdag kl. 14.30-20.00: Gøre klar til eftermiddagsmad kl. 15.30: Skrælle gulerødder, skære frugt, anrette kage, sørge for koldt vand og lave kaffe/tevand.
Lave aftensmad klar til kl.18.30: Lave Bolognese, koge pasta, varme flutes, anrette, servere, rydde op, anrette is til dessert, sætte saft og sodavand frem.
Vi har brug for 6 personer.
Charlotte Olesen
Erik Hansen
Agnes Hollesen
Bjarke + 1 barn
● Opgave 7: Morgenmad: Mødetid: søndag kl. 7.00- 9.15: Gøre klar til morgenmad: Lune boller, anrette/sætte frem (havregryn, cornflakes, sukker, mælk, frugt, juice, smør, syltetøj, pålægschokolade, ost), lave kaffe/tevand, servere, rydde af og vaske op.
Vi har brug for 4 personer.
Lukas Udesen
Agnes Hollesen
Erik Hansen
Gitte, Sif, Caroline og Nicole m at anrette/sætte frem
Opgave 8: Fotograf – Frederik Lunding
vh
Gitte
Bestyrelsen og lejr-udvalget takker mange gange for de hjælpende hænder.
Vi kunne dog godt bruge 1 hjælper mere på de to mad-hold lørdag...?
Bage teams:
● Opgave 1: Kage: Meld dig til at bage en kage til ca. 25 personer.
Vi har brug for i alt 5 kager. Leveres ved check-in lørdag morgen.
Christoffer Lunding
Agnes Hollesen
Esben Lippert-Kramer
Sandra
Basma
● Opgave 2: Boller: Meld dig til at bage boller til morgenmad søndag.
Vi har brug for i alt 4, der hver bager 25 boller. Leveres ved check-in lørdag morgen.
Sabine Lunding
Charlotte Olesen
Lars Corydon
Esben Lippert-Kramer
Transport af udstyr teams:
● Opgave 3: Transport fredag: Transport af udstyr fra Fyrtårnet til skolen – formentlig tidlig fredag aften – tidspunkt kommer fra Lars
Vi har brug for 3 personer.
Erik Hansen
Lars
Esben Lippert-Kramer
● Opgave 4: Transport søndag: Transport af udstyr fra skolen til Fyrtårnet – søndag formiddag ca mellem kl. 11.30-12.30
Vi har brug for 3 personer.
Lars
Erik Hansen
Esben Lippert-Kramer
Michael Trangbæk
Køkken teams (vi har lånt hjemkundskab på skolen):
● Opgave 5: Formiddagsmad + frokost: Mødetid: lørdag kl. 10.00-14.30: Gøre klar til formiddagsmad kl.11.. Ordne gnavegrønt og frugt, anrette kage og sørge for koldt vand + Lave frokost til kl.13 (sandwich): smøre sandwich, servere, rydde af og vaske op. Vi har brug for 4 personer.
Charlotte Olesen
Erik Hansen
Agnes Hollesen
● Opgave 6: Eftermiddagsmad+aftensmad: Mødetid: lørdag kl. 14.30-20.00: Gøre klar til eftermiddagsmad kl. 15.30: Skrælle gulerødder, skære frugt, anrette kage, sørge for koldt vand og lave kaffe/tevand.
Lave aftensmad klar til kl.18.30: Lave Bolognese, koge pasta, varme flutes, anrette, servere, rydde op, anrette is til dessert, sætte saft og sodavand frem.
Vi har brug for 6 personer.
Charlotte Olesen
Erik Hansen
Agnes Hollesen
Bjarke + 1 barn
● Opgave 7: Morgenmad: Mødetid: søndag kl. 7.00- 9.15: Gøre klar til morgenmad: Lune boller, anrette/sætte frem (havregryn, cornflakes, sukker, mælk, frugt, juice, smør, syltetøj, pålægschokolade, ost), lave kaffe/tevand, servere, rydde af og vaske op.
Vi har brug for 4 personer.
Lukas Udesen
Agnes Hollesen
Erik Hansen
Gitte, Sif, Caroline og Nicole m at anrette/sætte frem
Opgave 8: Fotograf – Frederik Lunding
vh
Gitte